MASTERSTUDIES

Пространствени науки Франция - Пространствени науки programs Франция Пространствени науки

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Магистърска степен по териториално Science или пространствено управление Промени учи учениците за териториалното планиране и управление на живите среда. Студентите ще разработват политики в интерес на всички заинтересовани страни, с възможност за насърчаване на устойчиво и стратегическо развитие.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Пространствени науки Франция - Take your MSc Франция. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Франция here!

1 резултата за Пространствени науки, Франция Filter

Магистър по анализатор на данни за пространствена и екологична икономика (DASEE)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Целта на тази магистърска програма е да бъде високоспециализирана и селективна магистърска програма, предлагаща интегриран поглед върху градските / регионалните и екологичните ...

Научете повече