close

Филтри

Преглед на резултатите

Стохастика Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Магистърската програма обикновено отнема от една до две години, за да завърши и помага на студентите да придобият уменията, необходими за по-високи кариери. Завършилите студенти, които често следват бакалавърската ст… Научете повече

Магистърската програма обикновено отнема от една до две години, за да завърши и помага на студентите да придобият уменията, необходими за по-високи кариери. Завършилите студенти, които често следват бакалавърската степен на науката, са склонни да се фокусират върху научни области и обикновено завършват с теза.

Какво представлява магистърът по "Стохастика"? Тази степен обикновено се фокусира върху теорията и приложението зад произволно определени явления като молекулярни взаимодействия или променливи на финансовия пазар. Подразделенията могат да включват изследване на операциите или статистика и теория на вероятностите, както и набор от специализации и избираеми курсове. Курсовете преподават теоретична вероятност, математическа и индустриална статистика, финансова стохастика и стохастични процеси. Програмите обикновено траят от една до две години и обикновено завършват с изследователски проект и свързана с него теза. Изследванията могат да бъдат базирани на научни изследвания, на базата на курсове или комбинация от тях.

Тези, които получават магистърска степен по "Стокастика", са склонни да имат силни решаване на проблеми, количествени и оценъчни умения. Тези компетенции могат да отворят врати за възможности за кариера на високо ниво, като същевременно подобрят способността за ефективен подход, оценка и справяне с неизвестното и неочакваното както професионално, така и лично.

Перспективните студенти трябва задълбочено да проучат и сравнят училищата, когато решават къде да присъстват. Разходите могат да варират в зависимост от институцията, местонахождението, изискванията за степен и продължителността на програмата.

Изследванията подготвят завършилите за обществени услуги и бизнес позиции в телекомуникационните, банковите, застрахователните и железопътните индустрии в допълнение към планови и статистически агенции, актюерски консултанти и съдебни институции. Кариерата обикновено обхваща социални науки, математика, лингвистика, изкуствен интелект, музика, природни или компютърни науки, медицина, биология, физика, медии, производство и финанси. Популярните позиции включват изследователи на данни, актюери, консултанти по икономика и управление, обезщетения и мениджъри на обезщетения и анализатори на количествени, кредитни, изследователски, политически и финансови въпроси. Завършилите с високи оценки също могат да продължат докторски степени.

Множество световни местоположения предлагат тази степен и удобни онлайн опции също могат да бъдат на разположение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
University of Turin
Торино , Италия

Магистър. по стохастика и информатика е двугодишен диплом, който има за цел да подготви студентите с модерно обучение по вероятностни, статистически и изчислителни методи. ... +

Магистър. по стохастика и информатика е двугодишен диплом, който има за цел да подготви студентите с модерно обучение по вероятностни, статистически и изчислителни методи. -
MSc
Редовно
2 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук