$close

Филтри

Преглед на резултатите

Средновековна история Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Магистърската степен обикновено отнема две години, въпреки че може да бъде завършена в едно с интензивно изучаване. MSc може да даде възможност на дипломирания да практикува като специалист или инструктор в областта; т… Научете повече

Магистърската степен обикновено отнема две години, въпреки че може да бъде завършена в едно с интензивно изучаване. MSc може да даде възможност на дипломирания да практикува като специалист или инструктор в областта; тя също така може да постави завършилите да продължат да учат в докторски програми.

Какво представлява магистър в средновековните изследвания? Магистър по средновековни науки осигурява задълбочено познаване на Средновековието. Студентите обикновено се специализират в комбинация от умения, които дават възможност за по-нататъшно проучване на периода. Например, студентите могат да вземат курсове по древни писмени практики заедно със средновековния език, за да станат експерти в анализа на средновековните ръкописи. Докато бакалавърската степен може да предложи възможност за фокус върху средновековна история, литература или теми - например, като концентрация в английската литература - магистърът обикновено помага на учениците да развият умения, необходими за задълбочено изучаване на средновековни документи или артефакти.

Студентите обикновено избират тази степен от желанието да се заровят в изучаването на Средновековието. Тази епоха обхваща голяма част от записаната човешка история и продължава да привлича широк кръг лица, от геймъри до любители на историята на професионални музиканти.

Разходите за придобиване на магистърска степен в средновековните изследвания могат да се различават значително в отделните страни и в училище до училище. Перспективните студенти трябва внимателно да проучат предложенията на институцията, преди да кандидатстват, тъй като има много подтеми под чадъра на средновековната история и следователно много възможни области на специализация.

Магистърска степен обикновено се изисква, за да се практикува кариера в средновековната история, тъй като бакалавърът обикновено не осигурява адекватна дълбочина на познанието. MSc може да подготви завършилите за кариера в широк кръг от среди от архиви и библиотеки до медии и издателски компании. Той предлага вълнуващи възможности за студентите да създават собствена интелектуална ниша в почти всяка област, която може да се пресича по някакъв начин с средновековните изследвания.

Средновековните изследвания могат да се харесат на широк кръг от заинтересовани страни, включително специалисти в други области, които искат да намалят фокуса на работата си до тази епоха. Онлайн курсовете са идеални за тези, които искат да изучават средновековна история, но нямат достъп до местна програма. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology
Единбург, Великобритания

Нашият MSc в средновековната история има за цел да предостави умения за извършване на усъвършенствани изследвания на очарователната история на Европа в периода от 400 до 1500 ... +

Нашият MSc в средновековната история има за цел да предостави умения за извършване на усъвършенствани изследвания на очарователната история на Европа в периода от 400 до 1500 г. и предлага задълбочено проучване на редица специфични теми в този период. Тази програма ще ви предостави това, от което се нуждаете, за да продължите с напредналите изследвания в средновековната история и ще ви помогне да разширите собствените си научни интереси чрез малки семинарни класове. Ще имате достъп и до ресурси от световна класа, най-вече впечатляващите комбинирани колекции на Националната библиотека на Шотландия и на основната библиотека на Университета в Единбург. Освен това, вие ще принадлежите на процъфтяваща общност от учени, като станете член на високо кръстодисциплинарния център за средновековни и ренесансови изследвания в Единбург (CMRS), който организира редовни научни семинари, както и редица други академични и социални събития. -
MSc
Редовно
Задочно
Английски
Кампус