$close

Филтри

Преглед на резултатите

Руска филология Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Четиригодишната степен е добро начало на образованието, но често е недостатъчно само по себе си. За да се оценят напълно всички аспекти на сложна тема, е необходимо повече проучване. Магистърската програма предоставя… Научете повече

Четиригодишната степен е добро начало на образованието, но често е недостатъчно само по себе си. За да се оценят напълно всички аспекти на сложна тема, е необходимо повече проучване. Магистърската програма предоставя ценни познания, които завършил да придобие като експерт в избрана област.

Какво е магистър по руски изследвания? Това е напреднала степен, която допълнително подобрява разбирането на студентите за руската култура, език и история. Руски програми за магистърски програми са подходящи за тези, които вече са получили бакалавърска степен по руски език, антропология, международни изследвания или друга подобна област. Тези програми осигуряват интердисциплинарен подход към изучаването на сложността на руското общество. Темите включват хуманитарни науки като изкуство, литература, език, религия и философия. Студентите могат също да изберат да се съсредоточат върху историята, политиката и икономиката на бившия Съветски съюз.

След завършването на една от тези програми завършилите ще са развили умения за четене, писане и критично мислене. Много от тях избират да подобрят изучаването на руския език и да работят за подобряване на комуникационните си умения. Те също така се научават да изследват сложни проблеми и да създават презентации, които ясно демонстрират своите открития.

Таксите за колеж и таксите за обучение могат да варират в зависимост от избраната институция. Онези, които желаят да научат повече, трябва да се обърнат към отдела за прием на университетите.

Завършилите се квалифицират за широк набор от възнаграждаващи възможности за кариера. Много от тях намират работа с международен бизнес и развиват професионални взаимоотношения с други експерти по целия свят. Държавните агенции, като службите за имиграция, се нуждаят от тези завършили, за да облекчат процеса на културна интеграция на руските наследници. Други кариерни пътеки могат да включват работа в закона или за благотворителни организации, дипломатически агенции и международни охранителни фирми. Журналистиката е опция за хората със силни писмени и комуникативни умения.

Учениците трябва да започнат да изследват образователните си възможности възможно най-рано. Традиционните курсове в колежа може да не са подходящи за всички кандидати. За тези с географски или график затруднения, програми за дистанционно обучение се предлагат от онлайн университети. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Санкт Петербург, Русия

С магистърската програма „Регионални изследвания: Руска федерация” ще получите по-задълбочени и всеобхватни знания за Русия. Дисциплината разглежда проблемите на регионалното ... +

С магистърската програма „Регионални изследвания: Руска федерация” ще получите по-задълбочени и всеобхватни знания за Русия. Дисциплината разглежда проблемите на регионалното развитие и дава информация за културните, историческите, демографските и икономическите въпроси на Руската федерация. -
MSc
Редовно
2 години
Английски
01 Септ. 2022
01 Авг. 2022
Кампус