Filter
Магистратури MSc
Шри Ланка Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Мениджмънт на проекти Шри Ланка - Мениджмънт на проекти programs Шри Ланка Мениджмънт на проекти

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Програмите по проектен мениджмънт се занимават с такива теми, като успешно изпълняване на проект от гледна точка на ръководител, който работи с проекта от начало и докрай. Ръководителите на проект често стават част от юридически поделения на една фирма, учебни и логистически подразделения. Планирането на проекти изисква ръководителят да има опит за създаване на бюджет, управление на времеви ресурси и добри умения за комуникация.

Въпреки че има много възможности за висше образование в Шри Ланка, добра сделка от жителите не се откажете да участвате в тези институции. Въпреки, че международният натиск е помогнал на някой в ​​развитието, университетски предложения често се посреща със съпротива от местните жители.

Мениджмънт на проекти Шри Ланка - Take your MSc Шри Ланка. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Шри Ланка here!

Научете повече Свиване

1 резултата за Мениджмънт на проекти, Шри Ланка

Степени
Място
Шри Ланка
Тип на обучение
Темпо на обучение
SLIIT COMPUTING

Амбициозни професионалисти, интересуващи се от управление на проекти вече имат възможност да следват от световна класа магистърска програма по управление на проекти, пред ... [+]

Магистърска степен по управление на проекти (Кийл University)

Амбициозни професионалисти, интересуващи се от управление на проекти вече имат възможност да следват от световна класа магистърска програма по управление на проекти, предлагани от Кийл University, UK, в Шри Ланка при SLIIT Computing.

Един успешен мениджър на проекта балансира конфликтните цели на използването на ресурсите, качеството на продукта, времето за пускане на пазара и удовлетвореността на клиентите.... [-]

Шри Ланка Colombo
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
12 месеца
Кампус
Научете повече на английски