MASTERSTUDIES

Приложни науки Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Магистърска степен може да бъде получена от образователни институции по целия свят. Често това е първото, което може да се постигне след бакалавърска степен. Той обикновено се съсредоточава върху специфични области от напреднали знания, които могат да помогнат на завършилите да получат по-високи заплати. Продължителността на програмата може да бъде по-малка от четири години.

Какво е магистърска степен по приложни науки? Тази разнообразна интердисциплинарна програма се основава на математиката и науката. Концентрациите обикновено са в естествените и физическите науки. Учениците обикновено учат методи за изпитване и анализ и системи за качество. Курсовете, ориентирани към приложението, като химически анализ, икономика и право, могат да позволят на студентите да адаптират учебната програма, за да отговарят на техните специфични нужди. Практическият опит, придобит чрез стаж, може да бъде изискване на програмата.

Аналитичното мислене е решаващо умение, което много студенти по приложни науки придобиват. Работодателите често искат служители, които могат да анализират, оценяват и решават проблемите самостоятелно. Комуникационните умения и самомотивацията могат да повишат професионалното поведение и да извлекат полза от всекидневния живот на всеки човек.

Разходите за програмата могат да варират значително между образователните институции. Факторите включват време за завършване, местоположение и степен. Препоръчва се хората да се свързват директно с училището, което ги интересува, за най-актуалните класови оферти и такси.

Магистърска степен по приложни науки може да доведе до широк спектър от възможности за кариера и заплащане. Позициите за осигуряване на качеството, които изискват аналитично мислене, са необходими в лабораториите и агенциите за акредитация. Геодезистите и картографите са търсени от тези, които усъвършенстват компютърните анализи. Химистите използват методи за тестване, за да манипулират молекулните структури, за да създадат конкретен продукт. Медицински учени и техници разработват лечения или лекове за възстановяване на увреждания на клетките. Тези професии са в търсенето, а заплатите често се увеличават с опит.

Онлайн програми и гъвкави графици са търсени от съвременните активни професионалисти. Много образователни институции дават възможност на студентите да постигнат своите академични цели от всяко място по всяко време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Приложни науки Filter

майстор в приложната наука измерване

University of Tartu
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистърска степен по приложна Измерване науката осигурява задълбочени познания и умения в областта на лабораторната и технологични измервания. ...

Научете повече

Приложна консервационна генетика с дива природа (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
MSc
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Програмата е проектирана като институционално сътрудничество между Университета в Единбург и SASA (наука и съвети за шотландското земеделие), правителствено съоръжение, в коет ...

Научете повече