MASTERSTUDIES

Приложна математика Лондон - Приложна математика programs Лондон Приложна математика, Лондон

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Приложна математика Лондон - Take your MSc Лондон. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Приложна математика, Лондон Filter

MSC приложимо математика

University of Greenwich
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Тази програма е предназначена за завършилите математика, инженерство, или наука с отлични математически умения, които желаят да се насочат към кариера в прилагането на математ ...

Научете повече