$close

Филтри

Преглед на резултатите

Превод Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Получатели градусови Много бакалавърски избират да продължат образованието си, като следва магистърска или MSc, която е международно разглежда академичното наименование, запазено за тези, които ефективно да завършите… Научете повече

Получатели градусови Много бакалавърски избират да продължат образованието си, като следва магистърска или MSc, която е международно разглежда академичното наименование, запазено за тези, които ефективно да завършите строг набор от курсова работа в определена област. Много хора търсят магистърска степен, като начин да се повиши тяхната продаваемост в рамките на глобалния пазар.

Само това, което е магистърска степен по превод? Тази интензивна програма степен по принцип завършва в рамките на две или три години и подготвя възпитаници за различни по заявка кариера с участието на писмените и устни преводи. Общите части на обучение в магистърска степен по програмите за превод включват езиково развитие, международен бизнес, междукултурни комуникации, етика, глобални изследвания и други области от значение за членовете на днешната глобална работна сила.Курсове за обучение варират от всяка програма, но най-отдава първостепенно значение на обучението на участниците да се отличат по време на работа в международен план, както устни или писмени преводачи.

Студентите, които програми ефективно пълна магистърски превод степен обикновено са по-пригодни за заетост, отколкото тези без градуса или тези, с по-малка академични наименования. Получатели магистърски често отчитат увеличение на заплатата, след получаване на магистърска степен по предназначение преводи. И накрая, завършилите са готови да продължат обучението си още повече, след като спечели магистърска степен, ако решат да го направят.

Учебни суми за магистърски програми превод степен се различават значително на базата на фактори като престижа на курса и къде се предлага. Учениците трябва да проверите при прием офиса на всяко училище интерес за актуална информация на записване.

Тези, които успешно се запишат в и спечелете магистърска степен по превод на работа до голяма степен като устни или писмени преводачи за дипломати, политици, държавни служители, посланици и световни лидери, между другото. Някои завършилите избират да учат превод на ниво колеж, докато други се връщат в училище, за да продължи своето собствено образование и в крайна сметка се стреми докторска степен.

Желаещите за създаване на възнаграждаване и доходна кариера в превод, се препоръчва да се преразгледат огромни образователни възможности, които съществуват международно използвайки нашата база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Kaunas University of Technology
Каунас, Литва

Учебната програма на този магистър ще привлече най-вече онези, които желаят да придобият по-задълбочени познания в методологиите и технологиите за превод и локализация, както ... +

Учебната програма на този магистър ще привлече най-вече онези, които желаят да придобият по-задълбочени познания в методологиите и технологиите за превод и локализация, както и да подобрят уменията си в областта на преводаческите технологии и управлението на преводите. -
MSc
Редовно
2 години
Английски, Руски
01 Септ. 2022
31 Юли 2022
Кампус