MASTERSTUDIES

Задочно Недвижими имоти Лондон - Недвижими имоти programs Лондон Недвижими имоти, Лондон

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Real Estate програма учи необходими инструменти в развитието на недвижимите имоти, строителството и финансите. Той проектирани за професионалисти, които търсят кариера в областта на високите награда областта на недвижимите имоти.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Задочно Недвижими имоти Лондон - Take your MSc Лондон. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

3 резултата за Недвижими имоти, Лондон Filter

MSc в областта на недвижимите имоти

ESCP Business School - Madrid Campus
MSc
Септ. 2021
<
Редовно
<
12 месеца
07 Юли 2021
Английски
Кампус

Индустрията на недвижими имоти играе неразделна роля в световната икономика и се превърна в много конкурентен и технически сложен сектор. Знаете ли, че през 2018 г. строителст ...

Научете повече

Магистърска степен по развитие на недвижими имоти

University of Westminster
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Целта на курса е да ви даде подробно разбиране на процеса на развитие и оценка на собствеността, обхващащ финансовите, физическите, правните и социалните аспекти. Ще анализира ...

Научете повече

MSC развитие на недвижими имоти & инвестиции

University of Greenwich
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Тази програма на обучение отразява вълнуващи промени в академичното преподаване и в архитектурната среда професия, които са настъпили през последните години. ...

Научете повече