MASTERSTUDIES

Науки за земята Уичита - Науки за земята programs Уичита Науки за земята, Уичита

Господарят на науката дава възможност на завършилите да получи разширени изследователски умения и знания в професионална среда за обучение.A Магистър (MS) степен може да ви осигури основата на знания и ключови компетентности ви "ще трябва през целия си кариера

Магистърска степен по науки за земята е в степен, която се фокусира в областта на изследванията на различните системи, ангажирани в Земята. Студентите ще получат изследователски умения, знания и разбиране на климатичните последици от взаимодействието на различните компоненти, както и взаимодействието на биосферата с литосферата, криосферата и хидросферата.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Wichita не само класирана като най-голямата държава в щата Канзас, но и се нареди на 49-тия по големина град в страната. Тя се намира на брега на река Арканзас и е домакин на население над 385 000 жители. Има три основни университета в града служи заедно с множество други университети и институции.

Науки за земята Уичита - Take your MSc Уичита. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Науки за земята, Уичита Filter

Магистър по науките за Земята

Fort Hays State University Graduate School
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
30&nbsp;-&nbsp;36 часове
Кампус

Науките за Земята предлага завършил проучване за магистър по две различни писти, геология и география. ...

Научете повече