MASTERSTUDIES

Науки за земята Канада - Науки за земята programs Канада Науки за земята

Господарят на науката дава възможност на завършилите да получи разширени изследователски умения и знания в професионална среда за обучение.A Магистър (MS) степен може да ви осигури основата на знания и ключови компетентности ви "ще трябва през целия си кариера

Магистърска степен по науки за земята е в степен, която се фокусира в областта на изследванията на различните системи, ангажирани в Земята. Студентите ще получат изследователски умения, знания и разбиране на климатичните последици от взаимодействието на различните компоненти, както и взаимодействието на биосферата с литосферата, криосферата и хидросферата.

Канада е най-добрата страна за упражняване си висше образование, ако сте интерактивен лице. Почти всяка етническа група е представена в Канада по този начин го "АД мултикултурно общество. Езиковата бариера не е проблем за чуждестранните студенти, като Канада се оценява на света "е лидер в областта на езиковото обучение.

Науки за земята Канада - Take your MSc Канада. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Канада here!

1 резултата за Науки за земята, Канада Filter

Магистърска степен по океанография

UQAR
MSc
11 Ян. 2021
<
Редовно
<
2 години
Френски
Кампус

MSc обучава учените да разбират динамиката на морската система по мултидисциплинарен и всеобхватен начин. ...

Научете повече