MASTERSTUDIES

Науки за земята Сейнт Андрюс - Науки за земята programs Сейнт Андрюс Науки за земята, Сейнт Андрюс

Господарят на науката дава възможност на завършилите да получи разширени изследователски умения и знания в професионална среда за обучение.A Магистър (MS) степен може да ви осигури основата на знания и ключови компетентности ви "ще трябва през целия си кариера

науките за Земята са стандартизиран набор от методи, чрез които учениците биха могли да изследват физическите компоненти на планетата. Има много области на фокус студенти по тази дисциплина може да се сблъскате, включително метеорология, океанография и геология.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Сейнт Андрюс се намира в Шотландия, и известен като дома на голфа. Един от петнадесет шотландски университети, Университета на Сейнт Андрюс се намира там. Това е и най-стария шотландски университет, основан през 1410.

Науки за земята Сейнт Андрюс - Take your MSc Сейнт Андрюс. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Науки за земята, Сейнт Андрюс Filter

Магистър по стратегически земни ресурси

University of St Andrews
MSc
06 Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
11 Авг. 2021
Английски
Кампус

Магистърът по стратегически земни ресурси подготвя студентите за предизвикателствата при добива на ресурси през 21 век. Той се занимава не само с геоложките умения и разбиране ...

Научете повече