Задочно обучение Науки за живота Глостър - Науки за живота programs Глостър Науки за живота, Глостър

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за упра… Научете повече

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за управление на програми за следдипломна квалификация в общо управление. Това означава, че студентите получават академично образование с дълбочина на размисъл и абстракция. Masters обикновено могат да бъдат класифицирани като магистър на науките (MSC) или популярната Магистър (MA). The Магистър (MSC), които обикновено се дава за успешно постигане на програми за следдипломна квалификация с науката или техническа гледна точка на конвергенцията.

В областта на биология и науките за живота студентите може да се фокусират върху един специфичен аспект на природонаучни знания или да изучават тази област като цяло, включително екология, човешко здраве, биология и геология.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Gloucester е дом на една от четирите кампуса на университета в Глостършир. Факултет за приложни науки се намира там от 2002 г. насам. Характерно е за Англия, Gloucester е известен с много църкви и катедрала, построена от епископ Йоан Хупър.

Задочно обучение Науки за живота Глостър - Take your MSc Глостър. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Hartpury College, University of West England
Gloucester, Великобритания

Следдипломно обучение в конски науки в Hartpury може да бъде началото на много вълнуващи възможности. Програмите се състоят от преподавани модули родени чрез проучване уикенд ... +

Следдипломно обучение в конски науки в Hartpury може да бъде началото на много вълнуващи възможности. Програмите се състоят от преподавани модули родени чрез проучване уикенд -
MSc
Редовно обучение
Задочно обучение
Английски
Авг. 2020
Кампус
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here