MASTERSTUDIES

Нанонаука Русия - Нанонаука programs Русия Нанонаука

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Нанонауката най-често се разбира като дъщерно дружество на науката за материалите, които е комбинация от химия, физика, биология и инженеринг. В тези програми, студентите може да се очаква да произведе и да разследва обекти на изключително малки размери.

Russia (Russian: Россия) е най-голямата страна в света, която обхваща повече от една осма на Земята "и населеното място земята. Бившият Държавния комитет за висше образование в Русия финансира 240 университети, академии и институти, като Русия солидна страната да учат инча

Нанонаука Русия - Take your MSc Русия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Русия here!

1 резултата за Нанонаука, Русия Filter

MSc наноразмерна структура на материалите

Southern Federal University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Съвременното развитие на нанонауката и нанотехнологиите се характеризира с все по-нарастващото търсене на висококвалифицирани специалисти в авангардни изследвания на наноразме ...

Научете повече