MASTERSTUDIES

Нанонаука Полша - Нанонаука programs Полша Нанонаука

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

Нанонауката най-често се разбира като дъщерно дружество на науката за материалите, които е комбинация от химия, физика, биология и инженеринг. В тези програми, студентите може да се очаква да произведе и да разследва обекти на изключително малки размери.

Полша, официално Република Полша, е държава в Централна Европа. С население от 38 милиона души, Полша е шестата най-гъсто населената страна в ЕС. ЕС / ЕИП учениците не се нуждаят от виза, за да учат в Полша. Разходите за живот в Полша е сред най-ниските в Европейския съюз.

Нанонаука Полша - Take your MSc Полша. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Полша here!

1 резултата за Нанонаука, Полша Filter

Магистър в химическата технология: композити и наноматериали

Poznan University of Technology
MSc
Февр. 2021
<
Редовно
<
3 семестри
30 Ноем. 2020
Английски
Кампус

Нашите магистърски проучвания по химическа технология - композити и наноматериали продължават три семестъра, започвайки през февруари всяка година. Първият семестър е частично ...

Научете повече