MASTERSTUDIES

Морска биология Белгия - Морска биология programs Белгия Морска биология

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Marine биология подчертава значението на защитата и опазването на водните среди за морски бозайници и организми. Водата покрива голяма част от Земята и поддържа невероятно количество животински, растителен и микроб живот. С изучаването на морската биология, хората могат да работят, за да се запази целия живот на Земята. 

Белгия, официално Кралство Белгия, е федерална държава в Западна Европа. Той е един от основателите на Европейския съюз и е домакин на ЕС "и централата, както и тези на няколко други големи международни организации като НАТО.

Морска биология Белгия - Take your MSc Белгия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Белгия here!

3 резултата за Морска биология, Белгия Filter

Магистър по морски и лазерни науки и управление (океани и езера)

Vrije Universiteit Brussel
MSc
20 Септ. 2021
<
Редовно
<
2 години
31 Март 2021
Английски
Кампус

Програмата на университетския майстор предлага мултидисциплинарен подход към морските и лазурните системи. Той обединява физически, химически, геологически, екологични и общес ...

Научете повече

Международен магистър по морски биологични ресурси

Ghent University - Faculty of Sciences
MSc
<
2 години
Английски
Кампус

Международният магистър по морски биологични ресурси (IMBRSea) е съвместна магистърска програма, организирана от десет водещи европейски университета в областта на морските на ...

Научете повече

Магистър на науката в областта на морската и лазурната наука и управление

Ghent University - Faculty of Sciences
MSc
<
2 години
Английски
Кампус

Двугодишната програма Магистър по морски и лазерни науки и мениджмънт (океани

Научете повече