MASTERSTUDIES

Медицинска микробиология Швеция - Медицинска микробиология programs Швеция Медицинска микробиология

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Медицинска микробиология Швеция - Take your MSc Швеция. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Швеция here!

2 резултата за Медицинска микробиология, Швеция Filter

Магистър по микробиология

Stockholm University
MSc
30 Авг. 2021
<
Редовно
<
2 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Нашият магистър по микробиология ви дава възможност да се научите в среда на водещи в света изследвания. Ще използвате съвременни методи, докато научите за патогенните микроби ...

Научете повече

Магистър по Молекулярна Биология, Микробиология

Lund University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази програма предлага високо конкурентно образование по съвременна микробиология. Молекулярната биология и геномиката преобразиха тази тема и подчертаха основното значение на ...

Научете повече