$close

Филтри

Преглед на резултатите

Международни науки Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

За много студенти бакалавърските проучвания не са достатъчни, за да получат пълно разбиране на дадена тема. В резултат на това тези хора често решават да преследват магистърски науки. След като завършват с бакалавърск… Научете повече

За много студенти бакалавърските проучвания не са достатъчни, за да получат пълно разбиране на дадена тема. В резултат на това тези хора често решават да преследват магистърски науки. След като завършват с бакалавърска степен, студентите обикновено прекарват една до три години в магистърска степен.

Какво представлява магистърска степен по международни изследвания? Макар че светът все повече се свързва, регионалните и културни различия остават. Студентите, които следват диплома за висше образование, учат за Азия, Европа, Америка, Африка, Близкия Изток и други географски значими места. Обикновено те получават информация за езика, културата, икономическите системи, правителствените структури и бизнеса. Много студенти осигуряват принос в проектирането на курсовете си на обучение, което им позволява да се съсредоточат върху области от индивидуален обжалване. Често студентите завършват курсовете си, като завършват курс на обучение, завършват стаж или пишат голяма книга.

Преследването на магистърска степен по международни изследвания трябва да помогне на студентите да развият много нови умения. Най-важното е, че те обикновено се научават как да разбират други култури, да говорят нови езици и да анализират сложни световни проблеми. Тези умения често помагат на завършилите да успеят както в правителствените, така и в неправителствените роли.

Тези, които се записват в програма MSc in International Studies, обикновено очакват да плащат такси и такси. Точният размер на тези разходи зависи от репутацията и местоположението на училището, както и продължителността на обучението. Стремежуващите студенти се опитват да проучат конкретни разходи, за да им помогнат ефективно в бюджета.

Студентите, които завършват магистърска програма по международни изследвания, често са конкурентни в бизнеса, правителството и нестопанските сектори. Тези, които влизат в бизнеса, често намират работа като мениджъри по международна търговия, специалисти по маркетинг или изпълнителни директори. Завършилите висше образование обикновено работят в дипломатически роли, служат като служители от чужбина, дипломати или търговски представители. Междувременно някои от студентите с международни степени на магистърска степен участват като неправителствени изпълнителни директори, политически специалисти или професори.

С нарастващата популярност на образованието, базирано на интернет, много студенти решават да следват магистърска степен по международни изследвания чрез онлайн платформа. Други посещават класове в традиционна обстановка. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Lund University
Lund, Швеция

Магистърът по глобални изследвания е интердисциплинарна магистърска програма по социални науки, която има за цел да ви предостави знания за глобализацията, конфликтите и социа ... +

Магистърът по глобални изследвания е интердисциплинарна магистърска програма по социални науки, която има за цел да ви предостави знания за глобализацията, конфликтите и социалните промени. Това включва разбиране на теории, свързани с процеси на глобализация и трансформация, анализирани чрез различни дисциплинарни рамки. Програмата представя основни културни, икономически, политически и социално-психологически теории и концепции, за да ви позволи да правите информирани, сравнителни анализи на това как глобализацията е свързана с конфликти и социални промени. Предишните студенти са стажували например в посолства и в международни НПО, частни компании и публичния сектор. -
MSc
Редовно
2 години
Английски
Кампус