MASTERSTUDIES

Задочно Международна логистика Холандия - Международна логистика programs Холандия Международна логистика

Степента MSc, или „магистър по науките“ е един от най-популярните варианти за висше образование на равнище „магистратура“. Тези програми продължават около две години; след това студентите придобиват магистърска степен, която съответства на международни образователни стандарти и има фокус върху научни изследвания.

Международна логистика обучение включва обучение за управление на веригата за доставки, умения за водене на преговори, закони, регулиращи логистика, бизнес комуникация, и лидерски умения, всички в световен мащаб. Курсове също имат финансов компонент, тъй като разходите трябва винаги да се вземат предвид при избора на това как да се превозват товари.

Холандия е съставна страна на Кралство Нидерландия, състояща се от дванадесет провинции в Северозападна Европа и три острова в Карибско море. Англоезични студенти няма да има проблеми с намирането на подходящи курсове. За чуждестранните студенти, приложими за университетите в Холандия, няколко стипендии.

Задочно MSc Холандия - Take your Задочно MSc Холандия. All Задочно MSc program and school information. Save time and contact the school here!

2 резултата за Международна логистика, Холандия Filter

Магистърска степен по международна логистика / снабдяване / управление на веригата за доставки

Fontys University of Applied Sciences
MSc
Септ. 2021
<
Редовно
<
12 месеца
01 Юни 2021
Английски
Кампус

Има 2 допълнителни програми Pathways - MSc в международната логистика и управление на веригата за доставки (ILSCM) и MSc в международното управление на доставките и веригата з ...

Научете повече

Магистър по морска икономика и логистика (MEL)

MEL Erasmus Center for Maritime Economics & Logistics
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

Магистърска степен по морска икономика и логистика (MEL) има за цел бързо проследяване на обещаващи млади професионалисти в утрешните лидери в бизнеса и правителството. Програ ...

Научете повече