MASTERSTUDIES

Математика Чикаго - Математика programs Чикаго Математика, Чикаго

Степента MSc, или „магистър по науките“ е един от най-популярните варианти за висше образование на равнище „магистратура“. Тези програми продължават около две години; след това студентите придобиват магистърска степен, която съответства на международни образователни стандарти и има фокус върху научни изследвания.

Образованието по математика осигурява фундаментални знания за продължаване на обучението или за работа в техническа или научна област, в която научните методи си прилагат в голяма степен. Програмите по математика могат да се преподават като във форма на общи курсове, така и във форма на докторски програми.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Чикаго е третият най-висок в населението в Америка с почти 10 милиона жители. Той има някои от най-добрите национални университети да присъстват в страната.

Математика Чикаго - Take your MSc Чикаго. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Математика, Чикаго Filter

Магистър по математика

Northeastern Illinois University
MSc
04 Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
01 Ноем. 2020
Английски
Кампус

Говорете езика на числата. Увеличете вашите данни и разширете възможностите си за преподаване и използване на усъвършенствана математика. ...

Научете повече

Магистър по математика

Chicago State University
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
Английски
Кампус

В катедрата по математика и компютърни науки предлага програма за изследване, което води до магистърска степен по математика. Програмата е специално създадена, за да отговори ...

Научете повече