MASTERSTUDIES

Математика Стокхолм - Математика programs Стокхолм Математика, Стокхолм

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Образованието по математика осигурява фундаментални знания за продължаване на обучението или за работа в техническа или научна област, в която научните методи си прилагат в голяма степен. Програмите по математика могат да се преподават като във форма на общи курсове, така и във форма на докторски програми.

Швеция (Sverige) е най-големият от северните страни, с население от около 9,5 милиона. Тя граничи с Норвегия и Финландия и е свързана с Дания чрез мост на Йоресунд (Öresundsbron). Швеция има силна традиция да бъде отворен, но дискретно страната.

Като най-големият град в Швеция, Стокхолм има над 1,3 милиона души в градска зона. Градът се състои от няколко острова и е столицата на Швеция. Стокхолм има над 10 университети и колежи.

Математика Стокхолм - Take your MSc Стокхолм. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Математика, Стокхолм Filter

Магистър по математика

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Авг. 2021
<
Редовно
<
2 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Съвместната магистърска програма по математика е сътрудничество между KTH и Стокхолмския университет (SU). Програмата произтича директно от изтъкнатите изследователски групи в ...

Научете повече

Магистър по приложна и изчислителна математика

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Авг. 2021
<
Редовно
<
2 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Студентите от магистърската програма по приложна и изчислителна математика ще станат квалифицирани приложни математици, добре подготвени за напреднали индустриални позиции или ...

Научете повече