MASTERSTUDIES

Математика Франция - Математика programs Франция Математика

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която студентите придобиват след две години на интензивни занятия. Повечето магистратури от тип MSc съчетават редовни занятия и изнасяне на научни изследвания.

Напредналите програми по математика могат да се концертират върху изучаване на базови теории на квантова механика, когато предположенията за резултати от експеримента се изграждат върху наблюдение на една частица. Хидродинамична стабилност е още един пример на изучаваните в рамки на програмите по математика дисциплини.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Математика Франция - Take your MSc Франция. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Франция here!

1 резултата за Математика, Франция Filter

Магистър по математическа физика (Math4Phys)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната цел на магистърската програма по математическа физика (Math4Phys) е да предостави напреднали лекции по математическите методи на съвременната теоретична физика в рам ...

Научете повече