MASTERSTUDIES

Математика Ставангер - Математика programs Ставангер Математика, Ставангер

Магистър (MSC): Тези програми са програми за следдипломно обучение за хора, които наскоро са завършили бакалавърските програми и искат да подобрят своите знания на задълбочен и по-научно ниво.

Предметът на математиката често се свързва с други теми като, например, образование, статистика, финанси и компютърни науки. Тази връзка между предметите има значение за сферите на преподаване, програмиране, финансово прогнозиране и планиране.

Норвегия (Norge) е най-западната, северната - и в действителност най-източната - от трите скандинавски страни. Норвегия е известна с невероятна и разнообразна природа. Фиордите в западната част на страната са дълги тесни заливи, обградени от двете страни от високи планини, където морето се прониква навътре в сушата. Крайната отговорност за образованието се носи от норвежкото Министерство на образованието и науката.

Третият по големина градска зона и столичния район, Stavanger, е символ на най-висок процент на университета ще лица. Този град има множество висши училища за жителите. British International School на Ставангер и Университета в Ставангер са водещите институции за тези, които искат качествено образование.

Математика Ставангер - Take your MSc Ставангер. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Математика, Ставангер Filter

Магистър по математика и физика

University Of Stavanger
MSc
Авг. 2021
<
Редовно
<
2 години
10 Ян. 2021
Английски
Кампус

Магистърска степен по математика и физика ще ви осигури умения по математика, физика и статистика на ниво, далеч надхвърлящо повечето магистърски степени по инженерство. ...

Научете повече