MASTERSTUDIES

Математика Австралия - Математика programs Австралия Математика

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за управление на програми за следдипломна квалификация в общо управление. Това означава, че студентите получават академично образование с дълбочина на размисъл и абстракция. Masters обикновено могат да бъдат класифицирани като магистър на науките (MSC) или популярната Магистър (MA). The Магистър (MSC), които обикновено се дава за успешно постигане на програми за следдипломна квалификация с науката или техническа гледна точка на конвергенцията.

Предметът на математиката често се свързва с други теми като, например, образование, статистика, финанси и компютърни науки. Тази връзка между предметите има значение за сферите на преподаване, програмиране, финансово прогнозиране и планиране.

Австралия е остров, страната и континента на южното полукълбо, в SW Pacific, държава-членка на Общността на нациите.

Математика Австралия - Take your MSc Австралия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Австралия here!

1 резултата за Математика, Австралия Filter

Магистър по научни изследвания в областта на математическите науки

University of Technology Sydney
MSc
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
Английски
Кампус

Магистърската наука (научни изследвания) по математически науки предоставя възможност за придобиване на изследователски умения и задълбочаване на знанията в една от областите ...

Научете повече