MASTERSTUDIES

Задочно Логистичен мениджмънт Хонг Конг - Логистичен мениджмънт programs Хонг Конг Логистичен мениджмънт

Магистър (MSC): Тези програми са програми за следдипломно обучение за хора, които наскоро са завършили бакалавърските програми и искат да подобрят своите знания на задълбочен и по-научно ниво.

Типичната програма за управление на логистиката обикновено се върти около бизнес и лидерство обучение, участие в програма за обмен, за да спечелят глобалната осведоменост и познания, и което завършва теза, че кара учениците да изградят огромна знания за вътрешната изработки на глобалната верига на доставки.

Hong Kong, намерени на южния бряг на Китай, страната е един от двата специални административни райони в Република Китай. Hong Kong "и висшето образование се поставя в структурата на Англия, както и международни системи. Тя се ръководи от страната "и образование бюро.

Задочно MSc Хонг Конг - Take your Задочно MSc Хонг Конг. All Задочно MSc program and school information. Save time and contact the school here!

2 резултата за Логистичен мениджмънт, Хонг Конг Filter

Магистърска степен по индустриални логистични системи

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Напредъкът в комуникационните технологии и транспорта постепенно наруши регионалните граници. Глобалното производство е свързано с разпространението на производствени дейности ...

Научете повече

Магистър по международна доставка и логистика на транспорта

Faculty of Business, Hong Kong Polytechnic University
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Правителството на специалния административен район на Хонконг (правителството на Хонконг) е създало Хонконгската схема за стипендии за морски и логистични (стипендии) в PolyU ...

Научете повече