MASTERSTUDIES

Задочно Логистика Велберт - Логистика programs Велберт Логистика, Велберт

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Независимо дали кандидат-студентът току що е завършил гимназия или вече е успял да изгради кариера, бакалавърските програми по логистика могат да изиграят голяма роля за подобряване положението на трудовия пазар. В такива програми студентите придобиват знания, които са необходими за ефективно планиране и изпълняване на превозване и съхраняване на стоки в различни бизнес среди.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

С над 500 000 население, Essen е деветият по големина град в Германия. Това е една от най-големите индустриални градове в страната. Есен е дом на няколко реномирани университети, колежи и академии за висше образование.

Задочно Логистика Велберт - Take your MSc Велберт. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Логистика, Велберт Filter

МагистърLogistics

Haus der Technik
MSc
<
Задочно
<
24 месеца
Кампус

Логистиката е привлекателен пазар, които е спечелил през последните две десетилетия на собствената си профил.Не само в икономиката, дори и във фазата на пазарна консолидация ...

Научете повече