$close

Филтри

Преглед на резултатите

История на културата Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Магистърът на науките или MSc обикновено се дава на студенти, завършили интензивен и специфичен курс на обучение. Завършилите често използват квалификациите си за професионално развитие и продължават образованието си… Научете повече

Магистърът на науките или MSc обикновено се дава на студенти, завършили интензивен и специфичен курс на обучение. Завършилите често използват квалификациите си за професионално развитие и продължават образованието си.

Какво представлява един MSc в културната история? Този тип дипломна програма обикновено изисква студентите да използват аналитични изследователски умения, за да изследват елементите на културата и техните последващи ефекти върху историята. Програмите обикновено карат студентите да критикуват влиянието, което фактори като политиката, икономиката, технологиите и географията имат върху обществата през цялата история. Програмите като цяло позволяват на студентите да се съсредоточат върху определена концентрация и много от тях изискват студентите да генерират теза или дисертация като компонент на завършването на програмата. Повечето програми могат да бъдат завършени за по-малко от три години.

Студентите, работещи за магистърска степен по културна история, могат да развият умения, които надхвърлят работното място. Освен че развиват по-дълбока оценка за културата, студентите усъвършенстват своите изследователски умения и развиват силни междуличностни комуникационни умения. Завършилите също често изграждат изследователски умения, които ги правят жизнеспособни кандидати след дипломирането.

Няма определена цена за преподаване на магистърска степен, тъй като няколко фактора допринасят за разходите, свързани с записването в програма. Перспективните студенти трябва да се консултират с представител на институцията, за да определят точните разходи.

Получаването на MSc в културната история може да бъде първата стъпка към напредване на текущата кариера, започване на нова кариера или продължаване на образованието. Студентите с този сертификат могат да установят, че имат предимство на конкурентен пазар на труда. Работодателите могат да гледат на тези с тази степен да заемат длъжности като изпълнителни директори, социални застъпници, академични инструктори, изследователи в областта на културата, директори на общността, културни обучители и много други професии, които се занимават с социални и общностни въпроси.

Колежи и университети по света могат да предлагат магистърски програми. Някои програми предлагат курсове за дистанционно обучение, които използват интернет технологиите. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Utrecht University
Утрехт, Холандия

Този двугодишен магистър има силен международен фокус и ви запознава със сложното взаимодействие на културното разнообразие и сила в Африка, Азия, Латинска Америка и Карибите. ... +

Този двугодишен магистър има силен международен фокус и ви запознава със сложното взаимодействие на културното разнообразие и сила в Африка, Азия, Латинска Америка и Карибите. Ще проведете етнографска работа в чужбина. -
MSc
Редовно
2 години
Английски
Септ. 2022
Кампус