MASTERSTUDIES

Космология Стокхолм - Космология programs Стокхолм Космология, Стокхолм

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която студентите придобиват след две години на интензивни занятия. Повечето магистратури от тип MSc съчетават редовни занятия и изнасяне на научни изследвания.

Специалност Магистър по космически науки ще запознае студентите с основните понятия на спътниковите комуникации, пространство, космически апарати околната среда и управление на работното пространство на проекта. Тя включва изучаването на космоса и физиката на климата, за да могат да изпълняват в различни области в рамките на космическата промишленост.

Швеция (Sverige) е най-големият от северните страни, с население от около 9,5 милиона. Тя граничи с Норвегия и Финландия и е свързана с Дания чрез мост на Йоресунд (Öresundsbron). Швеция има силна традиция да бъде отворен, но дискретно страната.

Като най-големият град в Швеция, Стокхолм има над 1,3 милиона души в градска зона. Градът се състои от няколко острова и е столицата на Швеция. Стокхолм има над 10 университети и колежи.

Космология Стокхолм - Take your MSc Стокхолм. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Космология, Стокхолм Filter

Магистър по електромагнетика, синтез и космическо инженерство

KTH Royal Institute of Technology
MSc
Авг. 2021
<
Редовно
<
2 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Двугодишната магистърска програма по електромагнетика, термоядрен синтез и космическо инженерство включва здрава основа в електротехниката с разбиране на електромагнитните пол ...

Научете повече