Компютърни науки Ботсуана - Компютърни науки programs Ботсуана Компютърни науки

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски прогр… Научете повече

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Въпреки че основите на компютърни науки са съществували в продължение на много години, само през миналия век тази област драстично се развива и става между една от водещите технологии. От 40-те години на ХХ век насам започват да се създават по-точни изчислителни машини.

Ботсвана е разположен в южната част на Африка и е постигнала значителен напредък в разработването на системата на висшето образование. Откриването на диаманти увеличил значително приходите за нацията, и голяма част от тези приходи се пренасочват към подобряване на училищата и колежите.

Компютърни науки Ботсуана - Take your MSc Ботсуана. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Ботсуана here!

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

Изследване на магистърска теза по компютърни науки

Изследване на магистърска теза по компютърни науки Свиване
MSc
01 Feb 2020
Английски
Campus