MASTERSTUDIES

Клетъчна биология Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Магистърът на науките е напреднала степен в определена област. Често тя е двугодишна степен и служи за напредък в бакалавърската степен на студентите.

Какво представлява магистърският курс по клетъчна биология? Студент, който преследва тази степен, трябва да очаква да изучава различните функции и структури на клетките, като се съсредоточи върху клетката като основен градивен елемент на живота. По-конкретно, може да очаквате да проучите организацията на клетките, техните метаболитни процеси, техния жизнен цикъл и техните специфични взаимодействия с по-голямата им среда. Това изследване обикновено се извършва както на микроскопично ниво, така и на молекулно ниво.

Изучаването на клетъчната биология и придобиването на MSc може да ви даде по-ясно разбиране за самия живот, заедно с усъвършенстващи се организационни и изследователски умения. Можете да развиете знанията, които ви позволяват да разберете как функционират клетките и защо функционират така, както правят. Това може да доведе до задълбочено разбиране на човешката биология и може да предложи редица възможности за кариера.

Трудно е да се изчислят разходите за магистърска степен по клетъчна биология, тъй като таксите и таксите за отделните програми могат да се различават значително. Когато проучвате конкретни програми, цената със сигурност е нещо, което трябва да вземете под внимание.

Придобиването на висше образование може да ви отвори широк спектър от възможности за кариера. Хората с магистърска степен по клетъчна биология често работят като изследователи. Освен това има редица кариери като земеделски и фармацевтичен учен, лекар, генетичен инженер, държавен инспектор или консултант, съдебен учен, токсиколог, медицински писател и много други, които са склонни да привличат лица с тази степен.

Много институции от различен вид предлагат магистърска степен по клетъчна биология и трябва да проучите различни програми, преди да вземете каквито и да било решения. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Клетъчна биология Filter

MS в биологичните науки

North Dakota State University - Graduate School
MSc
Авг. 2021
<
Редовно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Катедрата по биологични науки предлага следдипломно обучение, водещо до степени на магистър и доктор по философия. ...

Научете повече

Магистър по клетъчна и молекулярна биология

University of New Haven
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Магистърът по клетъчна и молекулярна биология е идеален за студенти, които искат да преследват или развиват кариери в бързо развиващите се области на биотехнологиите, фундамен ...

Научете повече