close

Филтри

Преглед на резултатите

Картография Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Магистър или научен сътрудник е образователна степен, представена на лица, които са завършили учебната програма на научна или социално-научна дисциплина. Учени, които преследват един MSc, правят това, за да разширят въз… Научете повече

Магистър или научен сътрудник е образователна степен, представена на лица, които са завършили учебната програма на научна или социално-научна дисциплина. Учени, които преследват един MSc, правят това, за да разширят възможностите си за кариера.

Какъв е MSc в картографията? Картографията се отнася до науката за изготвяне на карти, а онези, които преследват образование в областта, могат да очакват да бъдат обучени в изкуството да организират, управляват и координират географски и картографски проекти. Те могат да научат как да кондензират масово количество информация и данни, така че да могат да създадат краен продукт, който лесно се чете и разбира. В допълнение към овладяването на изкуството на картографията, студентите могат да изучават географията, науките за земята, управлението на бази данни, информационните технологии и уеб картографските услуги. От студентите може да се изисква да се запознаят с последната визуализация на данните.

Завършилите с тази степен обикновено притежават изключителни организационни и аналитични способности, две умения, които обикновено се търсят в повечето отрасли. Учениците също могат да придобият умения да кондензират сложна информация и да я предават по разбираем начин, умение, което може да бъде полезно с няколко работни места.

Цената на която и да е академична програма варира от държава в държава, държава в държава и от училище до училище. Учениците трябва да извършат задълбочено проучване, преди да се включат в някоя отделна програма.

Кариерата в картографията обикновено е конкурентоспособна, но с правилно отношение и точна квалификация, дипломиран специалист може да си намери работа в държавното, местното или федералното правителство; агенция за картографиране; изследователска институция или частна фирма. Някои примерни длъжности за работа включват картограф, геодезист, океана или геодезист. Индивидите, които са по-заинтересовани от картографирането на данни, могат да намерят щастие като специалисти за визуализация на данни в бизнеса.

Тези, които се интересуват от придобиването на магистърска степен по картография, имат няколко възможности, когато става дума за учебни заведения, много от които предлагат онлайн програми. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Eötvös Loránd University
Будапеща , Унгария

Целта на тази програма е да обучи картографите с професионален картографски подход, основан на теоретични и практически знания на високо ниво. Тази програма се препоръчва на к ... +

Целта на тази програма е да обучи картографите с професионален картографски подход, основан на теоретични и практически знания на високо ниво. Тази програма се препоръчва на кандидатите, които искат да могат да управляват и координират изследователски проекти за картография и геоинформатика, както и да притежават знания и умения за решаване на традиционни проблеми, базирани на картография или информационни технологии. -
MSc
Редовно
2 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук