MASTERSTUDIES

MSc Отава - MSc programs Отава - MSc Отава

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Канадците Отдаваме голямо значение на ученето, и са разработили първокласни образователната система с високи стандарти. Не само, че Канада осигури безопасна, чиста околна среда, но е последователно класирана като една от най-добрите места в света за живеене от гледна точка на качеството на живот от страна на ООН.

Отава е признат за един от най-добрите образованите градове в Канада. Почти половината от населението е завършил на различните университети и колежи. Основната висши учебни институции Университета на Отава и университета Карлтън е допринесла за това пряко, така и косвено.

MSc Отава - Take your MSc Отава. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

Резултати Filter

Магистър по мениджмънт

Telfer School of Management
MSc
<
Редовно
<
24 месеца
Английски
Кампус

Всички велики открития имат едно общо нещо: те започнаха с един човек пита един голям въпрос. Ние, в Телфер училище, знам преобразяващата сила на големите въпроси. Те могат да ...

Научете повече