MASTERSTUDIES

Изчислителна математика Чехия - Изчислителна математика programs Чехия Изчислителна математика

Магистърски програми дава същото заглавие за степен - Майстора. Следдипломна квалификация като Капитаните на науката се скъсяват магистър. The магистър по управление на програмата или магистър на образованието за управление на програми за следдипломна квалификация в общо управление. Това означава, че студентите получават академично образование с дълбочина на размисъл и абстракция. Masters обикновено могат да бъдат класифицирани като магистър на науките (MSC) или популярната Магистър (MA). The Магистър (MSC), които обикновено се дава за успешно постигане на програми за следдипломна квалификация с науката или техническа гледна точка на конвергенцията.

Чехия се намира в сърцето на Европа е съсед на Словакия, Австрия, Германия и Полша. Чешките университети предлагат дългогодишна репутация и интересни специалности.

Изчислителна математика Чехия - Take your MSc Чехия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Чехия here!

1 резултата за Изчислителна математика, Чехия Filter

Магистър по цифрова и изчислителна математика

Charles University Faculty of Mathematics and Physics
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази програма се фокусира върху проектирането, анализа, алгоритмизацията и прилагането на методи за компютърна обработка на математически модели. Той представлява преход от те ...

Научете повече