MASTERSTUDIES

Задочно Административни практики Колумб - Административни практики programs Колумб Административни практики, Колумб

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Задочно Административни практики Колумб - Take your MSc Колумб. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Административни практики, Колумб Filter

Магистър в организационното ръководство - писта за управление на човешките ресурси

Turner College - Columbus State University
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
4 семестри
Английски
Кампус

Учебната програма "Магистър по организационно лидерство - управление на човешките ресурси" ще подготви специалисти за правно и етично планиране, набиране, обучение, компенсаци ...

Научете повече