Filter
Магистратури MSc
Финландия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Административни практики Финландия - Административни практики programs Финландия Административни практики

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

По-високите учени ниво във Финландия лесен достъп до курсове за висше образование на практически ориентирани политехниката или университети. Финландската култура е лесно да се учи, тъй като правителството е определило министерството, който е отговорен за повишаване на културата, младежките политики, спортни и международното сътрудничество.

Административни практики Финландия - Take your MSc Финландия. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Финландия here!

Научете повече Свиване

2 резултата за Административни практики, Финландия

Други възможности в тази научна област:
Aalto University

Магистърската програма по математика и оперативно изследване обучава експерти, които имат широки познания по математически методи и силни умения за решаване на проблеми, ... [+]

Целите на изследването

Целта на магистърската програма по математика и оперативно изследване е да се образоват експерти, които имат широки познания по математически методи и силни умения за решаване на проблеми, за да могат успешно да се справят с предизвикателни проблеми в науката, индустрията и обществото.

По време на програмата, заедно с ученето да мислим математически, учениците се научават да изграждат математически модели и да ги анализират, като разработват и внедряват най-съвременните методи и алгоритми. Чрез избора си на магистър, студентите могат да се съсредоточат върху математическа теория, изчислителни методи, статистика или моделиране и умения за решаване на проблеми, които са необходими на практика.... [-]

Финландия Espoo
Запитване на информация
Английски,фински,шведски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Turku

Основният предмет на Digital Health предлага обширно обучение, вариращо от взаимодействия на молекулно ниво до отделни хора и общество. ... [+]

masters.utu.fi

Основният предмет на Digital Health предлага обширно обучение, вариращо от взаимодействия на молекулно ниво до отделни хора и общество.

Програмата има международно сътрудничество с двойна степен с магистърската школа на Европейския институт за иновации и технологии (EIT) и с университета Фудан в Шанхай, Китай. През учебната 2020-2021 г. програмата предлага четири основни предмета:... [-]

Финландия Turku
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски