MASTERSTUDIES

Задочно Административни практики Малта - Административни практики programs Малта Административни практики

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази научна образователна програма. Степента MSc разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Малта е южната европейска страна, в Средиземно море 80 km южно от Сицилия и 333 km северно от Либия. Малта обхваща малко над 316 km ², което я прави една от света "и най-малките и най-гъсто населените страни.

Задочно MSc Малта - Take your Задочно MSc Малта. All Задочно MSc program and school information. Save time and contact the school here!

2 резултата за Административни практики, Малта Filter

Магистър по глобална логистика

Kühne Logistics University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Нашата магистърска програма в областта на глобалната логистика и управлението на веригата за доставки ви предоставя инструменти, за да станете лидер в най-жизнените управленск ...

Научете повече

Магистърска степен по управление с управление на човешките ресурси (Университет на Честър)

Global College Malta
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Кампус

Университет за MSc Chester в управлението, специалност Управление на човешките ресурси

Научете повече