MASTERSTUDIES

Задочно Административни практики Semenyih - Административни практики programs Semenyih Административни практики, Semenyih

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

Образованието в сфера на администрацията обикновено включва бизнес-ориентирани предмети, например финанси, комуникация и маркетинг. Тази академична област има за цел да подготви студентите за работа в бизнеса или като ръководител, или като част от екип.

Малайзия е федерална конституционна монархия в Югоизточна Азия. Тя се състои от тринадесет държави и три федерални територии и е с обща земна маса от 329847 кв. км, разделени от Южнокитайско море на две подобен размер региони, полуостров Малайзия и Малайзия Борнео.

Задочно Административни практики Semenyih - Take your MSc Semenyih. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Административни практики, Semenyih Filter

Магистър по психология на управление

University of Nottingham Malaysia
MSc
<
Редовно
<
Задочно
English (UK)
Кампус

Програмата на MSc Management Psychology е проектирана около три критични управленски дейности: разработване на ефективни работници, идентифициране на компетентни работници и у ...

Научете повече