MASTERSTUDIES

Задочно Административни практики Велберт - Административни практики programs Велберт Административни практики, Велберт

Магистър е за магистър. Това е следдипломна образователна степен магистър "е дадено от университети в голям брой страни. Степента обикновено се изучава в областта на науките и от време на време в социалните науки.

Образованието в сфера на администрацията обикновено включва бизнес-ориентирани предмети, например финанси, комуникация и маркетинг. Тази академична област има за цел да подготви студентите за работа в бизнеса или като ръководител, или като част от екип.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

С над 500 000 население, Essen е деветият по големина град в Германия. Това е една от най-големите индустриални градове в страната. Есен е дом на няколко реномирани университети, колежи и академии за висше образование.

Задочно Административни практики Велберт - Take your MSc Велберт. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Административни практики, Велберт Filter

МагистърLogistics

Haus der Technik
MSc
<
Задочно
<
24 месеца
Кампус

Логистиката е привлекателен пазар, които е спечелил през последните две десетилетия на собствената си профил.Не само в икономиката, дори и във фазата на пазарна консолидация ...

Научете повече