MASTERSTUDIES

Задочно Административни практики Стърлинг - Административни практики programs Стърлинг Административни практики, Стърлинг

Степента MSc, или „магистър по науките“ е един от най-популярните варианти за висше образование на равнище „магистратура“. Тези програми продължават около две години; след това студентите придобиват магистърска степен, която съответства на международни образователни стандарти и има фокус върху научни изследвания.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Stirling е исторически един от кралските крепости на Кралство Шотландия. Сега е дом на Университета в Стърлинг, който е между 11 и 12 хиляди студенти, които представляват над 80 националности.

Задочно Административни практики Стърлинг - Take your MSc Стърлинг. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Административни практики, Стърлинг Filter

MSc в международния мениджмънт на човешките ресурси

University of Stirling
MSc
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Кампус

Нашият следдипломен курс по международно управление на човешките ресурси (HRM) се основава на теорията и практиката на основното управление на човешките ресурси, за да разглед ...

Научете повече

MSc Social Enterprise

University of Stirling
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;30 месеца
Английски
Кампус

Този магистър в социалното предприятие помага да се отговори на продължаващите предизвикателства на търговската жизнеспособност, иновациите и устойчивостта. Това е нов и вълну ...

Научете повече