MASTERSTUDIES

Задочно Административни практики етажерка за ноти - Административни практики programs етажерка за ноти Административни практики, етажерка за ноти

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Кентърбъри е исторически град катедрала, а името означава "Кент хора " и крепостта ". Това е дом на четири университета и няколко други висши учебни заведения, които обхващат 25% от възрастното население на Кентърбъри.

Задочно Административни практики етажерка за ноти - Take your MSc етажерка за ноти. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Административни практики, етажерка за ноти Filter

MSc Логистика и управление на веригата за доставки

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

В MSc в логистика и управление на веригата за доставки ви предоставя усъвършенствани количествени и качествени аналитични умения, за да се идентифицират области за подобряване ...

Научете повече

MSc Управление на човешките ресурси

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Тази програма е предназначена да създава добре закръглени практици в областта на човешките ресурси с примерни знания и умения. Акредитиран от Chartered Institute of Personnel ...

Научете повече