MASTERSTUDIES

Задочно Административни практики Льовен - Административни практики programs Льовен Административни практики, Льовен

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която студентите придобиват след две години на интензивни занятия. Повечето магистратури от тип MSc съчетават редовни занятия и изнасяне на научни изследвания.

В академичен контекст изучаване на администрацията има за цел да подготви някого за работа в сфера на бизнеса. От студентите се очаква те да овладеят основите в такива области като управление на бизнеса, междуличностни умения и как да работят в екип.

С висше образование е най-горната част на ниво в образователната система на Белгия, правителството наблегне повече да се уверите, че живота на учениците е толкова просто, колкото е възможно чрез заем и безвъзмездна помощ програми. Те предлагат спонсори за международни студенти с бедните и уязвими среди, които биха искали да учат в тази страна.

Няколко учат възможности са на разположение в този град. Един от най-старите университети в региона, Католическия университет, както и висше учебно заведение по философия намерени в Льовен.

Задочно Административни практики Льовен - Take your MSc Льовен. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Административни практики, Льовен Filter

Еразъм Мундус съвместен магистър по иновации в публичния сектор и електронното управление (Льовен и др.)

KU Leuven
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

В отговор на нарастващата нужда от професионалисти в електронното управление и дигитализацията в публичния сектор, тази уникална и интердисциплинарна програма дава възможност ...

Научете повече

Магистър по инженерни науки: логистика и трафик

KU Leuven
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Логистиката и трафикът поддържат съвременния ни свят. Помислете само за увеличаването на самоуправляващите се автомобили и камиони или за транспортния натиск на електронната т ...

Научете повече