MASTERSTUDIES

Зоология Programs, Search for the top MSc programs here! - MSc

Завършването на магистърска степен може да постави човек в позиция за повече финансови и трудови стимули. Докато преследват програма на това ниво, студентите могат да прекарват две до четири години да придобият по-напреднали знания в определена област чрез напреднали курсове, практически опит и задълбочени изследвания.

Какво представлява магистърска степен по зоология? Тази степен може да изисква от студентите да завършат масив от класове, за да осигурят цялостно разбиране на полето. Курсовете, които човек може да срещне, могат да включват екологични приложения и теории, тъканна функция, структура и химия, генетично инженерство и генетика и сравнителна физиология на животните. Студентите могат също така да изследват паразитите и имунитета, биологията на клетките и рецепторите, еволюцията и поведението на животните, биоразнообразието и таксономията, както и неврологията и ендокринологията. Класовете могат да включват както лекционни, така и лабораторни изисквания, които учениците трябва да завършат.

Придобиването на магистърска степен по Зоология може да помогне на някого да развие по-добре своята способност да мисли критично, като позволява ефективно разрешаване на проблеми на работното място. Умения като подобрена комуникация и по-високо ниво на професионална етика също могат да бъдат приети и преведени на лични проекти и работна среда.

Множество университети предлагат магистърска степен по "Зоология" и хората могат да намерят възможности в цял свят. Колко струва разходите в крайна сметка зависи от таксите и изискванията за обучение на колежа, който човек избере да присъства.

Зоологията е област, която се развива често, така че хората с най-актуално образование и информация може да са в голямо търсене. Има няколко длъжности, които човек може да търси, след като получи образование в тази област. Някои примери включват еколог, офицер на полеви изпитания, служител по опазване на природата, научен изследовател, екологичен консултант, морски учен и зоолог. Някои хора биха могли да помислят за бизнеса на бранша с работни места като мениджър на зоопарка или директор.

Първата стъпка в придобиването на магистърска степен в тази дисциплина е да намерите училище, което най-добре отговаря на вашите нужди. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

3 резултата за Зоология Filter

MSC зоология

Universität Wien
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Немски
Кампус

програма зоология Капитанът е насочена към студенти, интересуващи се от съвременните изследвания по отношение на живота на животните форми. ...

Научете повече

MSc зоология за опазване на зоопарка

Manchester Metropolitan University
MSc
Септ. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Зоологическите градини играят решаваща роля в опазването на животните. Независимо дали те извършват важни изследвания на поведението на животните, участват в развъдните програ ...

Научете повече

Магистър по зоология

University of Johannesburg
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната цел на магистърската дисертация по магистърска степен по зоология с курсови работи е да предостави на студентите специализирано напреднало образование и обучение, ка ...

Научете повече