MASTERSTUDIES

Зоология Йоханесбург - Зоология programs Йоханесбург Зоология, Йоханесбург

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

A магистърска степен по зоология / животновъдни науки се счита за една вълнуваща област, където стремящи се да научите всичко, свързано с животни. Типично магистърска степен по Зоология / животновъдни науки предмети са еволюция, ембриологията, таксономия, поведение, както и разпространението на живот и изчезнали животни.

Една страна, разположена на южния край на Африка, Южна Африка, има богата култура, която ти никога няма да получи достатъчно от време на турне или учат тук. Езиците тук включват африканер и английски език, както и холандски. В колежа живот на по-голямата южноафриканска университет, Университета в Йоханесбург или друг университет ще бъде против разпенващ. Ще се влюбите взаимодействаме с Bantus тук и тропически климат на региона.

Йоханесбург е най-големият източник на злато и диаманти в Южна Африка. Той е в основата на Конституционния съд на Южна Африка и е най-големият и богат град в провинция Гаутенг. Той е дом на университета в Йоханесбург.

Зоология Йоханесбург - Take your MSc Йоханесбург. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Зоология, Йоханесбург Filter

Магистър по зоология

University of Johannesburg
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
Кампус

Основната цел на магистърската дисертация по магистърска степен по зоология с курсови работи е да предостави на студентите специализирано напреднало образование и обучение, ка ...

Научете повече