MASTERSTUDIES

Естествени науки Wichita Falls - Естествени науки programs Wichita Falls Естествени науки, Wichita Falls

A магистър или магистър е докторска степен обикновено в областта на науки и обществените науки. Магистър могат да бъдат разбира се-базирани, основани на научни изследвания, или смес от двете.

Естествените науки се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. В програмите по естествени науки се изучават законите на природа и научни методи на изследвания. Клоновете на естествените науки включват такива области като физика, биология, химия и брой други.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Градът на Wichita Falls се намира в щата Тексас, където се класира 29-то най-голямо население. Той е наречен "Falls Town" и е домакин на голям университет предлагат двете специализанти и бакалавърски програми в най-различни професии. Тя също има две други институти в рамките на изтърпяване на Общността, както добре.

Естествени науки Wichita Falls - Take your MSc Wichita Falls. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Естествени науки, Wichita Falls Filter

Магистър по биология

Midwestern State University
MSc
Септ. 2021
Английски

Програмата по биология подготвя студентите да станат самодостатъчни, независими мислители, които работят усилено в научните изследвания. Завършилите програмата по биология чес ...

Научете повече