MASTERSTUDIES

Естествени науки Швейцария - Естествени науки programs Швейцария Естествени науки

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Естествените науки се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. В програмите по естествени науки се изучават законите на природа и научни методи на изследвания. Клоновете на естествените науки включват такива области като физика, биология, химия и брой други.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Естествени науки Швейцария - Take your MSc Швейцария. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Швейцария here!

2 резултата за Естествени науки, Швейцария Filter

Магистър по изчислителни науки

USI Università della Svizzera italiana
MSc
<
Редовно
<
4 семестри
Английски
Кампус

Степента „Магистър на науката“ по изчислителни науки (MCS) в Университета на дела Svizzera Italiana ( USI ) предлага на студентите възможност да придобият задълбочено разбиран ...

Научете повече

Магистърска степен по технологии за околната среда

School of Life Sciences FHNW, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland
MSc
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
3 семестри
Кампус

The Major по екологични оферти технологии с прилаганите технологии и стратегии в областта на водите и управлението на отпадъците. Това включва оптимизиране на процеса, материа ...

Научете повече