MASTERSTUDIES

Естествени науки Сингапур - Естествени науки programs Сингапур Естествени науки

A магистър, или магистърска степен в областта на науката е академична степен, доставени от университети в много страни. A Магистър е популярен избор след завършване на бакалавърска степен.

Програмите по естествени науки се занимават с научни методи, които може да се прилагат за изучаване на природа и вселената. Тук има многобройни възможности за специализации, например: науки за земята, физика, химия.

Сингапур, официално Република Сингапур, е Югоизточна Азия остров град-държава от южния край на Малайския полуостров, 137 км северно от екватора. Редица чуждестранни университети, бизнес-училища и специализирани институти също настройка на азиатските си кампуси в Сингапур. Сингапур е една от най-безопасните големите градове в света, като почти всяка мярка.

Естествени науки Сингапур - Take your MSc Сингапур. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Сингапур here!

1 резултата за Естествени науки, Сингапур Filter

Магистър по индустриална химия

Technische Universität München Asia (TUM Asia)
MSc
<
Редовно
<
24 месеца
Английски
Кампус

Награден от Техническия университет в Мюнхен (TUM) и Националния университет в Сингапур (NUS), Магистърът по наука в индустриалната химия на TUM-NUS се стреми да обучава висок ...

Научете повече