MASTERSTUDIES

Естествени науки Ростов на Дон - Естествени науки programs Ростов на Дон Естествени науки, Ростов на Дон

Степента „магистър по науките“ или MSc е академична степен, която студентите придобиват след две години на интензивни занятия. Повечето магистратури от тип MSc съчетават редовни занятия и изнасяне на научни изследвания.

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Ростов на Дон е пристанищен град и административен център на област Ростов и Южния федерален окръг на Русия и домакини университети като Don държавен технически университет, Rostov държавен университет по икономика и Южния федерален университет да спомена някои от тях.

Естествени науки Ростов на Дон - Take your MSc Ростов на Дон. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

2 резултата за Естествени науки, Ростов на Дон Filter

Математическо моделиране, цифрови методи и софтуер

Southern Federal University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Нашата магистърска програма предлага на студента обширни познания в основните области на приложната математика. Курсовете, предлагани в нашата магистърска програма, обхващат ш ...

Научете повече

MSc наноразмерна структура на материалите

Southern Federal University
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Съвременното развитие на нанонауката и нанотехнологиите се характеризира с все по-нарастващото търсене на висококвалифицирани специалисти в авангардни изследвания на наноразме ...

Научете повече