MASTERSTUDIES

Естествени науки Люксембург - Естествени науки programs Люксембург Естествени науки

Господарят на науката дава възможност на завършилите да получи разширени изследователски умения и знания в професионална среда за обучение.A Магистър (MS) степен може да ви осигури основата на знания и ключови компетентности ви "ще трябва през целия си кариера

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Официалното име на страната е Великото херцогство Люксембург. То се намира в Западна Европа с немски език като официален. В страната има само един университет: Университет за Люксембург.

Естествени науки Люксембург - Take your MSc Люксембург. All MSc program and school information. Save time and contact the school in Люксембург here!

1 резултата за Естествени науки, Люксембург Filter

Магистър по интегрирана системна биология

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication
MSc
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Тази магистърска програма дава възможност на студентите да придобият по-задълбочени познания в областта на биологичните науки, като вземат предвид новите изчислителни и високо ...

Научете повече