MASTERSTUDIES

Естествени науки Пасау - Естествени науки programs Пасау Естествени науки, Пасау

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Програмите по естествени науки се занимават с научни методи, които може да се прилагат за изучаване на природа и вселената. Тук има многобройни възможности за специализации, например: науки за земята, физика, химия.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Естествени науки Пасау - Take your MSc Пасау. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

1 резултата за Естествени науки, Пасау Filter

Магистър Изчислителна математика

University of Passau
MSc
Апр. 2021
<
Редовно
<
4 семестри
15 Ян. 2021
Английски
Кампус

Освен че е наука сама по себе си, математиката играе основна роля в количествените области на практически всички други академични дисциплини, особено в областта на природните ...

Научете повече