MASTERSTUDIES

Естествени науки Стърлинг - Естествени науки programs Стърлинг Естествени науки, Стърлинг

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Академичните програми по естествени науки имат брой специализации и клонове и се занимават с изучаване на природни явления чрез наблюдение и прогнозиране. Някои от тези клонове може да включват астрономия, биология, физика, екология и химия.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Stirling е исторически един от кралските крепости на Кралство Шотландия. Сега е дом на Университета в Стърлинг, който е между 11 и 12 хиляди студенти, които представляват над 80 националности.

Естествени науки Стърлинг - Take your MSc Стърлинг. Get all MSc program and school information. Save time and contact the school directly here!

3 резултата за Естествени науки, Стърлинг Filter

MSc Психологически методи за изследване

University of Stirling
MSc
Окт. 2020
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Нашият курс осигурява широко обучение по основите на психологическата наука - модерният подход за изучаване на ума и поведението. ...

Научете повече

MSc водна патология

University of Stirling
MSc
<
Редовно
<
12 месеца
Английски
Кампус

Нашата дипломна степен по водна патобиология ви дава уникална възможност да изучавате профилактиката, диагностиката и лечението на болестите по водните животни в култивираните ...

Научете повече

Математика и информационни науки

University of Stirling
MSc
<
Редовно
<
Задочно
<
12&nbsp;-&nbsp;24 месеца
Английски
Кампус

През последните години областта на информационните науки е отбелязала бърз растеж, тъй като голяма част от данните се генерират от големи компании и доставчици на услуги. ...

Научете повече